Links

 


Håndbryggere
Nanobryg.dk
Et godt håndbrygger site, der udover at sprede det glade budskab, også er godt forklarende og inspirerende at surfe rundt på.

Craftmans.dk
Craftmans Microbrew, er også et godt håndbrygger site, der har information og tips/tricks til både begyndere og erfarne.

Resourcer
Håndbryg.dk
Stedet hvor man kan finde stort set alt info om håndbrygning. Alle fagudtryk er bla. beskrevet, og der er en glimrende begynder opskrift, med vejledning etc. så det er et godt sted at starte.
Alene brygforum mailinglisten, hvor alle er velkomne, er det hele værd.


Howtobrew.com
En online bog om håndbrygning. Man kan også købe 2nd. edition, jeg har dog ikke fundet nogen forhandlere af den endnu. Bogen kommer godt rundt omkring det at lave øl, og har mange kemiske og praktiske beskrivelser og gennemgange af processerne, absolut nødvendig.


Danske ølentiusiaster.dk
Meld dig ind! - eller brug det til at finde et godt øl sted i nærheden af dig.
Der er jævnligt gode arrangementer, og alene magasinet er kontingentet værd.


Butikker
Maltbasaren.dk
Et rigtigt godt dansk indkøbsted, som har stort set alt hvad man skal bruge og en butik(kbh.) hvor man også selv kan hente tingende, og få sig en brygger sludder.

Brygladen.dk

Et godt dansk indkøbsted, som har rigtigt mange varer, og normalt en hurtig levering. Og så ligger de inde med en del begynder opskrifter, og begynder sæts.

Lund Teknik.dk
For den teknik interesserede er Lunds site helt klart stedet man skal være. Udover det er det også en nem og (som regel) billigere måde at få fat i en 30 liters gryde. Og igen hurtig ekspedition.

Northern Brewer.com
Et godt indkøbsted, men rigtigt mange varer, og en hurtig levering. Dog ligger det i USA, og derfor er leveringsomkostningerne desværre også lidt højere.

Bryggerier

Brøckhouse.dk
Et godt bryggeri, der udover at lave rigtigt godt øl, også har været flinke med flasker.


 
Humledusk Bryggeriet - Hvidovre - Danmark