Bryg#8:IPA
04/03/05

Opskrift


04/03/05 - kl.08:55
17L vand er på 67° og malten tilsættes.

04/03/05 - kl.09:30
Malten drænes

04/03/05 - kl.10:00
Ekstrakt tilsættes og 3L vand tilsættes .

04/03/05 - kl.10:30
Humlesok#1 tilsat

04/03/05 - kl.11:00
Humlesok#2 og chiller tilsat

04/03/05 - kl.11:20
Klarurt tilsat

04/03/05 - kl.11:30
Humlesok#3 tilsat

04/03/05 - kl.11:40
Køling begyndes

04/03/05 - kl.11:55
Tapning til spand
OG1068

17/03/05:
Så blev der tappet. De nye fade blev taget i brug, og jeg skal ikke kunne sige om der bliver vundet tid ved brug af fade, fordi det tog en krig at gøre den rene, og vi endte med at bruge mere tid med 5 fade, end med 45 flasker. Nå men nok om det, på fad kom det, og det er nu stillet til gæring i 14 dage.
FG 1014 - Alc. 6,9%


 
Humledusk Bryggeriet - Hvidovre - Danmark