Bryg#7:Ale
03/03/05

Opskrift


03/03/05 - kl.12:50
23L vand er på 67° og malten tilsættes.

03/03/05 - kl.13:50
Malten drænes

03/03/05 - kl.14:25
Tørekstrakt tilsættes

03/03/05 - kl.14:35
Humlesok#1 tilsat

03/03/05 - kl.15:20
Humlesok#2, irish moss og chiller tilsat

03/03/05 - kl.15:40
Humlesok#3 tilsat

03/03/05 - kl.15:50
Køling begyndes

03/03/05 - kl.16:15
Tapning til spand
OG1056

17/03/05:
Så blev der tappet. De nye fade blev taget i brug, og jeg skal ikke kunne sige om der bliver vundet tid ved brug af fade, fordi det tog en krig at gøre den rene, og vi endte med at bruge mere tid med 5 fade, end med 45 flasker. Nå men nok om det, på fad kom det, og det er nu stillet til gæring i 14 dage.
FG 1008 - Alc 6,1%


 
Humledusk Bryggeriet - Hvidovre - Danmark