Bryg#6:Oktoberfest - Fødselsdagsbrygget aka. Festdusk
02/03/05

Opskrift


02/03/05 - kl.19:00
20L vand er på 67° og malten tilsættes.

02/03/05 - kl.20:00
Malten drænes og vi sparger med 9L vand.

02/03/05 - kl.21:30
Humlesok tilsættes.

02/03/05 - kl.22:30
Humlesok tilsættes inkl. Irish moss og chiller.

02/03/05 - kl.22:45
Humlesok tilsættes.

02/03/05 - kl.23:00
Humlesokker tages op, og køling påbegyndes.

02/03/05 - kl.23:20
Tapning til spand.
OG1074.
Gæring ved 10°

17/03/05:
Så blev der tappet. De nye fade blev taget i brug, og jeg skal ikke kunne sige om der bliver vundet tid ved brug af fade, fordi det tog en krig at gøre den rene, og vi endte med at bruge mere tid med 5 fade, end med 45 flasker. Nå men nok om det, på fad kom det, og det er nu stillet til gæring i 14 dage.
FG 1024 - Alc. 6,5%


 
Humledusk Bryggeriet - Hvidovre - Danmark