Bryg#13:Mørk Dusk
18/06/05

Opskrift
Beskrivelse med billeder

18/06/05:
Super ringe effektivitet, nok fordi vi igen glemte at Maris Otter malt er lidt mindre end den andet malt, så derfor fik vi ikke kværnet det godt nok ;-(
Eff. burde have være min 70% - så vi ender nok med at tilsætte ca 400gr brun farin.


OG 1046.

21/06/05:
Tilsat 250gr mørk farin og 100gr kandis, hurtigt kogt op i lidt vand.

25/06/05:
Smagen er tynd, hvilket skyldes kværne fejlen. Men duften er god.
Gæren giver den en anelse frugt(fersken) i både duft og smag.

FG 1011 Alc. ca. 5.5%.

10/07/05:
----> Hældt ud <-------
Da den smagte alt for vandet, hvilket skyldes vores kværne sjuske fejl.


 
Humledusk Bryggeriet - Hvidovre - Danmark