Bryg#11:BanglaDusk
24/04/05

Opskrift


24/04/05:
Denne øl blev så mørk fordi vi havde fået at i en mørkt ristet Rye istedet for den den lyse som vi oprindeligt ville have, så der er ikke meget "pale" over den, men hvad det bliver jo også nat i indien engang imellem.

Da vi havde kværnet alt malten gik det op for os at noget af kornet var for småt til at det blev kværnet, hvilket vil sige at vi kke kunne trække alt det ud af det som vi ønskede, men af frygt for at mose det i forvejen kværnet malt, lod vi det være, og håbede på det bedste.

OG 1052

07/05/05:
Omstukket til 2. fermentering, og tilsæt 20gr tørhumle.
FG 1012 - Alc. 5.2%, hvilket er lavere end planen, men forventet da vi ikke fik kværnet malten ordenligt.

12/05/05:
Grundet den dårlige mæskning blev der mæsket 3 kg Maris Otter Pale Malt, hvilket så blev tilsat urten, samtidigt med 30gr humle, altså en tørhumling.

25/05/05:
Det dufter helt fantastisk af humle, smagen er dog en smule på den tørre side så vi tilsætter 261gr dextrose, og tapper på flaske.
Oven på den ekstra mæskning har vi ikke helt styr på OG og kan derfor ikke helt vide hvilken alc. procent vi har med at gøre, men FG er på 1014, så et bud vil være ca. Alc. 6 %


 
Humledusk Bryggeriet - Hvidovre - Danmark